Home < Cheats en Hints < Hints
 

Hints

 
 

Strategy GuideEr zijn verschillende mogelijkheden en opties om een game uit te spelen. Het leukste is natuurlijk om alles zelf te ontdekken en te kijken of je op eigen houtje de game kunt uitspelen. In sommige gevallen kan het echter voorkomen dat je vast komt te zitten en geen flauw idee hebt wat je moet doen. In dat geval zijn er twee oplossingen, je kunt gebruik maken van cheats, of je kunt de hulp inschakelen van het internet en op zoek gaan naar hints om verder te komen.

Hints zijn in feite kleine boodschappen die niet teveel prijs geven over het verloop van een game maar er wel voor zorgen dat je verder komt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je vast zit bij een deur die niet open wilt. Een hint zou dan als volgt kunnen zijn: "in dit leven zijn ook explosieve kisten..."

Walkthroughs

In sommige gevallen worden er kleine hints geven, soms zijn er ook complete beschrijvingen van hoe je een game moet uitspelen. Deze worden walktrhoughs genoemd en helpen je stap voor stap bij het uitspelen van een game. Dus als je even vast zit kun je ook een walktrough erbij pakken en een klein gedeelte lezen hoe je verder kunt komen, om vervolgens het weer op eigen houtje verder te gaan.

Links

Er zijn verschillende websites die zowel hints als complete walkthroughs aanbieden. Om jullie het zoeken te besparen hebben wij hier alvast de meest populaire websites op een rijtje gezet.

Games Over
Een website met aardig wat walkthroughs en cheats

Game Faqs
Een website met een zeer uitgebreide database met allerlei cheats, walkthroughs, tips en hints.

Game Winners
Een grote database met cheats, walkthroughs, tips en hints voor allerlei games op verschillende platformen.