Home
 

Game Nieuws

 
 
Nieuws, reviews en meer

HASH(0xbc364d0) - Een team van behendige modders werken aan een manier om de map uit Red Dead Redemption in de pc-versie van Grand Theft Auto 5 te importeren.

HASH(0xb435dc0) - Team Bloodlust heeft aangekondigd een open b├Ęta voor de actie-moba Master X Master uit te brengen. Hiernaast wordt Statesman uit City of Heroes toegevoegd aan de lijst met beschikbare personages.

HASH(0xc01b410) - Tegenwoordig komt er een stortvloed van games uit op Steam: in 2016 alleen kwamen er al 4.207 uit en in 2017 lijkt dit niet te gaan veranderen. Als pc-gamer wordt het steeds lastiger om het koren van het kaf te scheiden, dus hebben wij een filter gemaakt van recente games die wellicht interessant zijn om naar te kijken.

HASH(0xbb03a80) - Bandai Namco heeft een nieuwe Digimon-game aangekondigd, genaamd Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker Memory. De game komt volgend voorjaar fysiek en digitaal uit voor PlayStation 4 en digitaal voor PlayStation Vita.

HASH(0xb28e030) - De pc-versie van Mass Effect: Andromeda heeft een patch ontvangen, die verschillende problemen oplost.

HASH(0xbb09e80) - Microsoft heeft de volgende update voor Xbox Insiders bekendgemaakt op hun website. Het wordt onder andere mogelijk om een eigen afbeelding als gamerpic te uploaden en het eerste toernooi van de Arena-feature gaat van start met World of Tanks.

HASH(0xc022818) - Een verkoper op online marktplaats Etsy heeft met zijn 'Dock Sock Cozy' een manier gevonden om het krasprobleem van het Switch-dock op te lossen.

HASH(0xc031f40) - Hoewel de eerste twee Flatouts hoge ogen gooiden, bleek het in 2011 verschenen Flatout 3: Chaos & Destruction een drama. Deel vier verschijnt een nieuwe ontwikkelaar en een half decennium later, maar doet dat eveneens met weinig verve.

HASH(0xc1be200) - Square Enix heeft Seiken Densetsu Collection aangekondigd voor Switch. Hierin zitten de drie games in de reeks, waarvan het tweede deel in het westen bekendstaat als Secret of Mana.

HASH(0xbaff880) - Nintendo heeft twee nieuwe trailers uitgebracht van aankomende Switch-game Arms.