Hall of Fame

Welkom in onze eigen Hall of Fame, de plek waar alleen de beste en meest populaire games binnen ieder genre worden besproken. Als je als beginnende gamer een genre hebt gevonden waarbij je denkt dit is het helemaal voor mij, dan is dit de plek om een super game te vinden binnen jou gekozen genre. Daarnaast als je misschien op zoek bent naar een oude game dan zit je hier ook goed, want we bespreken hier ook verschillende retrogames uit vervlogen tijden.

Super Mario Bros.
Super Mario Bros. word door het Guiness Book of World Records beschouwd als de best verkopende videogame allertijden, daarnaast wordt het zowel door de pers als door gamers alom geprezen

DOOM
DOOM is een computergame die vrijgegeven werd in 1993 bij id Software. Het wordt gekenmerkt als de moeder der first person shooters.

Golden Eye 007
Golden Eye 007 is een first person shooter ontwikkeld door Rareware en in 1997 uitgegeven op de Nintendo 64 console. De game is gebaseerd op de gelijknamige film Golden Eye met James Bond in de hoofdrol.

Half-Life
Half-Life wordt door velen, zowel gamers als pers, bezien als de beste first person shooter allertijden.

The Legend of Zelda Ocarina of Time
The Legend of Zelda Ocarina of Time is het bestverkochte deel in de series. Binnen zes maanden tijd waren er meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht.

Tomb Raider
In Tomb Raider kruipt de speler in de huid van Lara Croft een britse archeologe die in ware Indiane Jones stijl opzoek is naar verloren schatten.

Grand Theft Auto
Doen wat je maar wilt. Dat is hetgene wat al jaren centraal staat in de Grand Theft Auto francise. Dat dit soms controversieel uitpakt blijkt wel uit de nodige aandacht die de francise krijgt vanuit de media.

Pac Man
Wie kent Pac-Man niet? Het gele mannetje is oorspronkelijk ontwikkeld door Namco en gelicenceerd door Midway. Het kwam in 1980 op de markt.

Donkey Kong
Donkey Kong is een gorilla die voor het eerst verscheen in de gelijknamige videogame uit 1981, vrijgegeven door Nintendo. Hij is bedacht en ontwikkeld door Shigeru Miyamoto.

Driver
Driver staat bekend om zijn spectaculaire politieachtervolgingen, de mogelijkheid om vrij door een stad te rijden, en de goede verhaallijn die in de game verwerkt is.